Siirryin uuteen blogintarjoajaan näin vaihtelun puutteessa, edellisiä merkintöjä tietenkin osoitteessa http://tupzun.blogspot.com jos jostain käsittämättömästä syystä jotakuta kiinnostaa. Ei minua ainakaan kiinnostaisi, mutta enpä minä siitä päätäkään. Taas kerran päätän olla ahkerampi kirjoittelija, vaikka omaksi huvikseni jos ei muuten. Hulluilla kun kuulemma ne huokeimmat huvit on. Mutta asiaan.

Vetelee viimeistä viikkoa töissä, ja tuntuukin että pieni breikki on kovastikin paikallaan. Saa taas nukkua yli 6 tuntia yössä ja herätä kun ulkona on jo ihan valoisaa ja pukea päälleen aamulla jotain tyylikkäämpää kuin valkoruutuisen teltan. Mutta oli siinä hyvätkin hetkensä. Tuskinpa muuten olisin liiemmin tutustunut kenraalien tai kapteenien kiireiseen paperisodan maailmaan tai nähnyt mitä verokarhut syövät kun luulevat ettei kukaan näe. Niiden toimistorottien paperikorit tosiaan olivat täynnä kaikkea mielenkiintoista. Varsinkin suklaa ja appelsiinit ovat kovassa huudossa näiden B.Virtas-fanien keskuudessa. Eräs osasi hypnoosia (hieman epäilyttävää), toinen oli kova poika sotkemaan vessanpönttöä. Ja varusmiehet ne tosiaan osaavat kunnon huomenet sanoa. Huh.

Tällä viikolla yritän sitten epätoivoisesti paukuttaa seuraajalleni Maaritille päähän käytävä-ja huonejaon salaperäistä maailmaa. Valitettavasti hän ei ole varsin välkky jolloin yksinkertaisestakin asiasta tulee mahdoton dilemma. Asiaa ei voi paljon yksinkertaisemmin sanoa: maanantai ja keskiviikko otetaan PYSTYkäytävän huoneet eikä mitään muuta. Tiistaina ja torstaina taas kaikki muut PAITSI pystykäytävän huoneet. No ei oikein ymmärrä. Okei, entäs näin: ma ja ke ovat 1. ja 3. päivä, ti ja to 2. ja 4. päivä. 1 ja 3 ovat pystyssä, 2 ja 4 vaa'assa. Y- ja X-koordinaatisto. Parittomat ovat pystyasennossa, parilliset vaaka-asennossa (öh, olinpas härski)...mitä vain, EI se ole niin vaikeaa!!! Tai eräille ole eräille on. Noh, se ei ole minun pulmani perjantain jälkeen.

Lauantaina lätsähdän junaan ja Kiteelle katsomaan Tuheron tupaa ja Kotiteollisuutta. Sitten kutsuu kotirintama ja kesäkuu. Veljelle löysin ylppärilahjaksi erään kenraalin paperikorista venäläisen v.99 seinäkalenterikuvan armeijapukuisesta naisstripparista, taidetta itärajan takaa. Sitten pitäisi vielä hermoilla ensiviikkoista sarjikseni näyttelyn avaijaisia. Sanopa nyt jotain tekeleestä, jonka olet viimeksi nähnyt yli puoli vuotta sitten ja tekemisestäkin jo puolitoista vuotta...täytyy vielä kehitellä.