Voi kesän ja mökkeilyn ihanuus. Miksi meillä pitää olla kotitalosta parin sadan metrin päässä sijaitseva rantamökki, joka huhuilee syyttävästi alintajuntaan jokainen kaunis kesäpäivä, jota siellä ei vietä. Siellähän olisi sentään seurannut röyhkeästi rehevöitynyt jokivesi, kamikazeitikat, kuolonkylväjäpunkit, itsetunnontappomakkarat sun muut kesäkaverit. Joo en ole ihan luontoihmisiä, liian mukavuudenhaluinen.

Noh,velipoika häikäilemättömillä väittelytaidoillaan saa koko pesueen houkuteltua viettämään kesäiltaa grillaillen ja soudelleen rantaan, ja voisimmepahan vielä yöpyä koko konkkaronkka ihanaisessa mökkipirstissämme. Kuulostaa muikealta, jos ei tietäisi että tilaa on suurinpiirtein kahdelle lehmälle, lämpötila nousee saunan jälkeen pirtissä lähelle kolmannen maailman tilaa ja mikroskooppisista lautojen huokosista vuotuu ittiäisiä suut korvat täyteen.

Mikäs siinä, kyllä se tästä vielä, mutta kun saa vieruskaveriksi petiin 3 kuorsaajaa ja yhden naukujan, ei jaksa edes itkeä. Olisin lähtenyt keskellä yötä vetämään koko konsertista, ellei yöllä olisi ollut niin ...sumuista ja pelottavaa...krhm. Kauhea, kauhea yö. Laveri natisi neljän ihmisen ja yhden kissan alla niin, että pelkäsin sormea liikauttaa koko yönä, ettei lattialle olisi romahtanut tämä hirveä kasa ihmislihaa.

Voi dööd, koulu alkaa viikon kuluttua. Koulun sähköposti alkoi ihmeekseni toimia tänään, mutta eipä kai sinne  mitään varmistustietoa tule milloin koulu tarkalleen alkaa, milloin pitää kursseille viimeistään ilmoittautua jne. Tuolla ei tosiaan ole tapana ilmoittaa mitään triviaaleja tietoja oppilaille, jessus sentään.