Lääääh, kuuma. Tästä kesästä lähtien inhoan kesää. Tästä kesästä lähtien pidän eniten syksystä. I just can't handle this heat! Ja vaikka ei olisikaan kuuma, niin aina kesällä on huono omatunto että pitäisi olla ulkona kun on nyt kaunista vaikka ei yhtään huvita. Uimistakaan ei pahemmin pysty ajattelemaan, ainakaan tuossa meidän joessa jonne lehmätkin käyvät oloaan helpottamassa ja kaikenmoisia mutanttilahnoja tarttuu katiskoihin. Eikä se vesi edes kerkeä lämmetä tarpeeksi ennen kuin kesä onkin jo ohi.

Ehkä nämä "tavallista voimakkaammat" tunteeni nosti pintaan turhautumiseni tuohon pirun metsänistutukseen. Ei siinä mitään tosin ole kulkea siinä jumalan hylkäämässä maisemassa 45 asteen mäkiä ja kumpareita ylös kompastellen korvankorkeudelle yltäviin karahkoihin ja risukasoihin, jos niitä pirun taimia ei olisi about 1000 kpl liikaa... mikä tarkoittaa että kuljen istuttamani alueet läpi kertaalleen 13 kg painavan taimilaatikon kanssa ja kiljaisen riemusta kun 45 minuutin talsimisen jälkeen löydän yhden vapaan paikan jonne jo aikoja sitten nuupahtaneen taimiparan voi iskeä. Luoja tietää kasvaako tuosta joskus 2 biljoonan vuoden kuluttua komea humiseva kuusi, en usko ennen kuin itse näen. Piristävämpää on tietää, ettei riitä että istutimme viime ja tänä vuonna, urakkaa riittää kaksin verroin vielä ensi kesäksi. Olen kohta jo pro.

No mutta kuulostanpa minä tänään pessimistiseltä.

Jiihaa, pitkästä aikaa juhannus kotona rantamökillä, eikä missään kaupungilla heilumassa. Tosin taitaa sataa. Noh, onpahan tuota jo kokemusta makkaranpaistamisesta sateella.

Piru vie, äiti ryökäle meni tilaamaan parturin minulle huomiseksi, minä niin olisin halunnut tämän kesäröllin pitää syksyyn asti, mutta kontrollifriikki kauhakauhu uhkaa syöttää pelkkää kesäkeittoa jos ei tukka siistiydy. Niisk.

Testituloksia näin kaikkien harmiksi:

108060.jpg

Kappas, lempihahmojani ^ ^

testi näin rumassa ja tylsässä muodossaan:
http://quizilla.com/users/thelittlefox/quizzes/Which%20Fruits%20Basket%20Character%20Are%20You%3F